B&U Kontingent

Alder: 6-21 Pris: 800,00 DKK Rater: Årlig med prisreduktion
Beskrivelse

Et medlemskab i B&U afdelingen giver adgang til en masse spændende aktiviteter. 

Vi stræber efter et stærkt klubfællesskab med gode oplevelser, klubben støtter børnene ekstra især i forbindelse med træningslejre. 

Ligeledes er klubben medlem af Dansk cykel union (DCU) så ryttere har mulighed for at tegne DCU licens, og deltage i licensløb.

RMK Voksenkontingent

Alder: 18-130 Pris: 500,00 DKK Rater: Årlig med prisreduktion
Beskrivelse

Et medlemskab i Roskilde Mountainbike klub giver adgang til en masse spændende aktiviteter. Vi stræber efter et stærkt klubfællesskab med gode oplevelser, hvad end det er til de ugentlige ture / træninger, julefrokost, løb eller udlandsturer mm.

Ligeledes er klubben medlem af Dansk cykel union (DCU) så ryttere har mulighed for at tegne DCU licens, og deltage i licensløb.

Ryttere på 18 eller over, der er tilknyttet B&U træningerne skal vælge B&U kontingent i stedet. 

Roskilde Trail - Støttemedlem

Alder: Alle aldre Pris: 150,00 DKK Rater: Årlig
Beskrivelse

Støttemedlemsskab til Roskilde Trail støtter Gulddyssesporet, Trekronersporet, Boserupsporet og Sporet ved Lynghøjsøerne. 
Alt sporarbejde ved disse spor varetages af Roskilde Trail, som udfører arbejdet i samarbejde med Naturstyrelsen og Roskilde Kommune. 

Al støtte går til drift og sporbygning, samt forplejning til sporbyggerne. 
 

Det er udelukkende et støttemedlemsskab - medlemsskabet giver ikke adgang til øvrige aktiviteter eller stemmeret ved generalforsamlingen i Roskilde Mountainbike Klub.