Træning i RMK

Træningstider:

 

 

 .....................

Vi vil gerne i RMK forsøge at skabe gode rammer for at mødes om at køre mountainbike og træne sammen. Vi mødes fast to gange om ugen: Tirsdage kl 18:00 og søndage kl 09:00, fra græsplænen ved Roskilde havn (Vikingeskibs museumsøen ), og deler i flere niveauer.
Vores trænere fungerer på ulønnet frivilligt basis til glæde for klubbens medlemmer. Vi sender jævnligt trænere afsted på forskellige kurser så de bliver bedre til at lærefra sig og selv lære nye tricks.


Staben af frivillige trænere gør deres bedste for at der er mindst 1 træner pr. hold, men det sker at et hold selv må finde på en tur i fællesskab eller køre med hos andre hold.
Fra november til marts giver vi trænerne fri (bortset fra B&U, som træner hele året), og man kan ikke forvente der er trænere hverken tirsdag eller søndag. Vores seje medlemmer må selv finde på tur på dagen, eller planlægge den via vores trænings grupper på facebook,hvor hvert hold har deres egen gruppe hvor ugens ture slås op:

 

RMK B&U: https://goo.gl/SOcqHP

RMK Intro: https://goo.gl/D8NzmK

RMK C: https://goo.gl/H8jky2

RMK B: https://goo.gl/Odbfyf

RMK A: https://goo.gl/oGBYfs

RMK Touring: https://www.facebook.com/groups/1185833871776877 

RMK Forældre: https://www.facebook.com/groups/316821079593744

B&U og RMK Forældre har særskilte træningsdage og tider. Læs om B&U træning her  - og følg RMK Forældre på facebook, for at følge deres træningstider.

 

 

Tirsdags træning

Tirsdagstræningen har mødested ved Vikingeskibsmuseets p-plads. Vi mødes på græsset lige over for Vikingeskibs museumsøen klokken 18.00.

Henimod efterårsferien bliver det urealistisk at køre uden kraftigt hjelmlys, men for de nightridere som gerne vil køre med lys på kysen kører vi alle tirsdage klokken 18.00, også om vinteren, dog er der ikke altid trænere tilknyttet.
 

Søndage træning

Søndagsture har mødested ved Vikingeskibsmuseets p-plads. Vi mødes på græsset lige over for Vikingeskibs museumsøen klokken 09.00.

 

Vil du prøve om det er noget for dig?

Hvis du gerne vil prøve at køre med RMK, så duk op til en tirsdags træning, så finder vi det hold du passer bedst på. Skriv gerne i en af ovenstående facebook grupper at du kommer, samt brug dem til at se om der kommer nogen til dagens træning.

Når du har kørt med et par gange og vil fortsætte, forventes det at du melder dig ind.
Vi mødes på græsset lige over for Vikingeskibs museumsøen klokken ca 17:50 og cykler afsted klokken. 18:00.

Se trænerstaben her