Indmeldelse

Et medlemskab i Roskilde Mountainbike klub giver adgang til en masse spændende aktiviteter.Vi stræber efter et stærkt klubfællesskab med gode oplevelser, hvad end det er til de ugentlige ture / træninger, julefrokost, løb eller udlandsturer mm.

Ligeledes er klubben medlem af Dansk cykel union (DCU) så ryttere har mulighed for at tegne DCU licens, og deltage i licensløb.


Indmeldelse:

Du melder dig ind ved at oprette en profil her på siden: https://roskilde-mtb.dk/cms/profilemaintenance.aspx og efterfølgende indbetale kontingent ved at klikke på "Kontingent" og så vælge kontingent og følge vejledningen i betalings løsningen.

Kontingent:

Kontingentet er 500,- årligt for voksne og 800,- for B&U. (kontingentet løber fra 1. april - til 31. marts)

Kontingent B&U: Tilmelding B&U

Kontingent Voksne: Tilmelding voksen 

 

Klubtøj

RMK's klubtøj er eget design og fremstilles hos NorthWave i Italien. Klubtrikoten ser vi gerne bæres ved deltagelse i løb, og skal bæres ved deltagelse i licens løb.
 

Vi bestiller klubtøj hjem flere gange om året, så hold øje med din mail og på hjemmesiden, hvor vi giver besked når der åbnes for bestillinger.
Tøjet bliver derefter produceret og sendt direkte til medlemmerne.

Vi har for det meste kortærmede trikoter i de fleste størrelser på lager, så man kan købe en trøje efter indmeldelse i vores webshop, hvor der også er andre unikke RMK artikler


Licens

RMK er medlem af DCU og du har derfor mulighed for at købe en DCU licens og repræsentere klubben til DCU licensløb.