Indmeldelse og licens

Et medlemskab i Roskilde Mountainbike klub giver adgang til en masse spændende aktiviteter. Ligeledes er der mulighed for deltagelse i løb for ryttere med licens.

Kontingentet er 400,- årligt for voksne.
Kontingentet er 100,- årligt for børn under 15 år.

Indmeldelse:

Du melder dig ind ved at oprette en profil her på siden: http://roskilde-mtb.dk/ og efterfølgende indbetale kontingent ved at klikke på "Kontingent" og så vælge kontingent og følge vejledningen i betalings løsningen.

Obs! Der udleveres ikke gratis klubtrøje ved indmeldelse fra 1. januar 2015- til gengæld har vi ingen indmeldelsesgebyr.

Klubtøj

RMK's klubtøj er eget design og fremstilles hos NorthWave i Italien. Klubtrikoten skal gerne bæres ved deltagelse i løb og skal bæres ved deltagelse i løb.

Vi bestiller klubtøj hjem flere gange om året, så hold øje med din mail og på hjemmesiden, hvor vi giver besked når der åbnes for bestillinger.
Tøjet bliver derefter produceret og sendt direkte til medlemmerne.

Vi har for det meste kortærmede trikoter i de fleste størrelser på lager, så man kan købe en trøje efter indmeldelse, i vores webshop vor der også er andre unikke RMK artikler

Henvendelse vedr. klubtøj sker til Alex Petersen her: klubtoj@roskilde-mtb.dk

Licens

Hvis du køber en DCU licens for at deltage i DCU løb, så kan du få pengene refunderet af klubben.
Transport til licensløb støttes med 50% af de dokumenterede transportudgifter. Der stilles krav til samkørsel, hvilket skal dokumenteres.

Adgang til forum

Alle interesseret kan for adgang til vores forum ved at oprette en profil her på siden uden efterfølgende at betale klubkontingentet.